Najnovšie recenzie zo sekcie Stojany na motorku
Tovar bol uz zmontovany na 80 percent. Prirucka pribalena. Dobra konstrukcia, gumove kolieska, funguje ako ma. Cena tiez dobra oproti modelom, ktore su staticke. Paradna vec.
- Robustný, pevný
Proste, dobrý pomocník na zdvíhanie.
Redats Stojan na motocykel zadný čierny Typ-V 300kg
Pridané: 4. februára 2024
(naposledy upravené 4. februára 2024)
Zakúpený v Profigaráž.sk
- Jednoduchá montáž a veľmi dobrá stabilita
Kvalota za rozumnu cenu.
- Funkčný, masívny.
Kvalitné spracovanie
- prevedenie zaistenia
Super kvalitny stojan
Prevedenie, tvar, hmotnost funkčnosť spokojný. Na moju kavasaki Versys by mohol byť však o 2cm dlhší. Pri nasadzovaní a dávaní dole deformujem totiž plastový blatník s odrazkou. Asi to budem musieť trošku upraviť. Najlepšie by bolo vyskúšať, ale to sa neda. Ináč je super.
Stojan sa zíde pri opravách a údržbe, je možné ho použiť aj pri ziazimovanej motorke na odľahčenie pneumatiky.
- Výborná rozteč bez nutnosti stláčať stojan
Výborný ,presný do technologických otvorov
Dobrý produkt. Som spokojny.
M-Style D18 moto stojan predný a zadný set
Pridané: 23. novembra 2023
(naposledy upravené 23. novembra 2023)
Zakúpený v SEFIS Moto
- Spĺňa na čo je určený
- Kvalitné spracovanie
- Pevná konštrukcia
- Možnosť rôznych adaptérov
- Trošku krivé osky hneď po zložení idú kolieska ako na tatre a 2 sa točia ťažšie
Perfektné, robustné, skvelá cena. Presne to, čo som hľadal
Po zdvihnutí motocykla sa držiak v plastovom úchyte prehýba. Motocykel je na stojane nestabilný a naklonený do jednej strany.
Na otázku či je to bežný jav, predajca povedal ,že stojan si mám zohnúť silou ( ramená k sebe ) aby bola menšia rozteč, čo problém vyriešilo len čiastočne.
Náhrada kovových držiakov za plastové bol podla mňa zlý krok ,nakoľko tieto plastové držiaky nevyzerajú so životnosťou pri tomto zaťažení vôbec ružovo.
Motocykel na ktorom som stojan použil je Ducati Scrambler ( cca 206 kg = 103 kg na jednu stranu ) . Multistradu som sa neodvážil vyskúšať ( Mám svoje motocykle príliš rád ) .
Deklarované zaťaženie 200 kg na jednu stranu iba tak vo vlhkom sne.
Odporúčam pre tých ,ktorí majú radi adrenalín.
- Výborné stabilné stojany
- Kvalita spracovania
Dobrý pomer cena a kvalita. Neodporúčam pri kolesách s priemerom 21 palcov.
Zobrazujem 21 - 40 zo 144 recenzií « Predchádzajúci 1 [ 2 ] 3 4 5...8 Ďalšie »